Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de rena in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2013 | 7453 vizualizari
Rapizi si gustosi.
1
Bucataras incepator
Taguri: carnaciori in foietaj, retete Aperitive / Garnituri
Taiem fisii lungi aluatul.
Luam cite un cirnacior si il rulam.
Punem in tava si le ungem cu unt.
Se coc la cuptor incins pina se rumenesc.
Pofta buna!!
de Dulciuri cu Georgiana 4
de Andra_Constantinescu 6
de Nepotii_si_bunica 1
de Constelatialeu 9
MonaMimi 1
Panacris 1
loredanaaa 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:02
ieri la 07:19
pe 03.11 la 23:30
pe 03.11 la 21:44
pe 03.11 la 10:41
4 comentarii
de Caty 3
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
Rocsi
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!