Carnaciori in foietaj

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2015 | 4381 vizualizari

 

Buni atat calzi, cat si reci.

 

INGREDIENTE

  • 5 carnaciori din carne de porc (180g);
  • 120g aluat de foietaj congelat;
  • un galbenus;
  • seminte de susan.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!

Se decongeleaza aluatul de foietaj si se taie 5 fasii de circa 1 cm latime.

Carnaciorii se imbraca in aluatul de foietaj, dupa care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu jumatate din galbenus, apoi peste ei se presara seminte de susan. Cand s-au facut pe jumatate, carnaciorii se scot din cuptor, se intorc pe partea cealalta si se ung cu galbenusul ramas, apoi se presara din nou seminte de susan. Se baga tava iar la cuptor pana cand se rumeneste frumos foietajul.

Carnaciorii se pot servi atat calzi, cat si reci, alaturi de ketchup sau mustar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]