Carnaciori in foietaj

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2015 | 4255 vizualizari

 

Buni atat calzi, cat si reci.

 

INGREDIENTE

  • 5 carnaciori din carne de porc (180g);
  • 120g aluat de foietaj congelat;
  • un galbenus;
  • seminte de susan.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!

Se decongeleaza aluatul de foietaj si se taie 5 fasii de circa 1 cm latime.

Carnaciorii se imbraca in aluatul de foietaj, dupa care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu jumatate din galbenus, apoi peste ei se presara seminte de susan. Cand s-au facut pe jumatate, carnaciorii se scot din cuptor, se intorc pe partea cealalta si se ung cu galbenusul ramas, apoi se presara din nou seminte de susan. Se baga tava iar la cuptor pana cand se rumeneste frumos foietajul.

Carnaciorii se pot servi atat calzi, cat si reci, alaturi de ketchup sau mustar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu spanac