Ciuperci umplute, la cuptor

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2013 | 21417 vizualizari

 

O minunatie de reteta, usor de preparat, ce poate fi servita ca aperitiv sau fel principal.O mancare satioasa dar versatila....poti umple bunatatea de ciuperci cu ce iti place cel mai mult....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 150 g telemea light
  • 125 g cascaval light
  • 1 ou
  • marar verde
  • piper proaspat macinat
  • 2 fire ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute, la cuptor:

Rupem coditele ciupercilor si le curatim, la fel procedam si cu palariutele ciupercilor.

Telemeaua, oul crud , mararul verde si ceapa taiata le dam prin blender sa se faca o crema. Presaram apoi deasupra piperul si omogenizam.

Intr-o tava punem o foaie de copt pe care asezam ciupercutele si piciorusele curatate.

Cu o lingurita, umplem palariile ciupercilor, cu crema de telemea. Crema ce ramane o asezam peste piciorusele ciupercilor.

Radem deasupra cascavalul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade pentru aproximativ 15-20 de minute pina se rumenesc deasupra.

Pofta mare sa aveti !

TIPS-URI

1

Putem servi ciupercutele atat calde , cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulgarasi de cartofi cu branza