Aperitiv- gogosele cu icre

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2010 | 9964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat :
  • -2 oua
  • -100 gr faina
  • -50 ml ulei
  • 100 ml apa
  • umplutura:
  • 50 gr icre crude
  • -300 ml ulei
  • -20 ml apa minerala
  • -zeama lamaie
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv- gogosele cu icre:

Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad pana se incorporeaza bine. Cu ajutorul unei linguri sau pungi se fac betisoare sau cuiburi. Se dau la cuptor 25-30 min.

Se bat icrele la mixer se adauga apa minerala apoi cate putin ulei la final zeama de lamaie.

Se umplu gogoselele cu ajutorul unui pos se orneaza cu masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv- gogosele cu icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

luminita20_2006 1

10.12.2010, 13:18

Multumesc fetelor

divainbucatarie 1

10.12.2010, 14:49

f bune!!!

lilik 1

10.12.2010, 16:18

de cand nu am papat icre

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de sunca cu salata de cruditati