A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tarta cu cocos

Postat de: andaoana in Prajituri

Pregatim o tava de tarta . Tava mea are 25x10 . Am pus pe ea folie alimentara . In vasul robotului punem fulgi de cocos , zaharul de cocos si untul si pornim robotul . Il lasam sa mearga pana...Citeste continuarea

Tort cu crema de lime si capsuni

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Intr-un bol mixam galbenusurile cu zaharul, apoi si cu uleiul. Adaugam faina cernuta, praful de copt. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Le incorporam in compozitia de...Citeste continuarea

Tort cu nutella

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Untul se topeste, se adauga laptele, coaja si zeama de portocale. Faina se cerne, ouale le mixam cu praful de sare, vanilia si zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam usor compozitia lichida...Citeste continuarea

Tarta cu zmeura

Postat de: ctlina in Dulciuri

Intindeti aluatul  (reteta aici ) pe o suprafata presarata cu faina, decupati-l si puneti-l in forma de tarta. Înțepați cu o furculiță.  Se da la cuptor si se coace 20...Citeste continuarea

Tarta multicolora de legume cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se taie legumele panglici subtiri si lungi, folosind un peeler. Se amesteca creme fraiche cu mustarrul.  Se unge o tava mica, rotunda,...Citeste continuarea

Tort brownie cu branza dulce

Postat de: Zamfira in Torturi

Rupem ciocolata în bucăţele şi o topim împreună cu untul pe bain-marie. Omogenizăm cu mixerul 2 ouă şi 50 g zahăr, adăugăm puţină sare şi pliculeţul de zahăr...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata

Postat de: Alepaty in Prajituri

Pentru aluat, faina se cerne pe o masa de lucru, se pune coaja de la lamaie,sarea,zaharul vanilinat, untul si se sfaramiteaza pana ajunge la textura unui nisip umed. Se adauga zaharul si...Citeste continuarea

Tort Paste 2016

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Albusurile cu un praf de sare le mixam bine  pana obtinem o spuma tare. Galbenusurile cu zaharul le frecam pana ce zaharul se topeste, adaugam nuca macinata si faina si omogenizam, apoi...Citeste continuarea

Tort cu fructe de padure si crema...

Postat de: Dya in Torturi

Pentru blat procedăm astfel: Mixăm ouăle împreună cu zaharul până ce obţinem o compoziţie cremoasă. Încorporăm, rând pe rând, uleiul, laptele şi...Citeste continuarea

Tort cuib supriza pentru Iepuras

Postat de: panacris in Dulciuri

Albușurile separate de gălbenuș, se bat energic într-un vas înalt cu un praf de sare și oțetul până ce se obține o spumă fermă. Apoi se adaugă zahărul tos și cel...Citeste continuarea

Tarte au flan

Postat de: comanligia in Dulciuri

Se pune faina pe planul de lucru. Se face o fantana inauntru(un spatiu gol) unde se pune drojdia faramitata,apoi peste zaharul si ouale,apoi se toarna laptele la temperatura camerei si se...Citeste continuarea

Taitei de orez cu pui in sos picant

Postat de: AndrutzaP in Spaghete

Taiteti din orez se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Pulpele de pui se taie in fasii de 1 cm si se prajesc bine pe ambele parti. Cand puiul este facut se adauga ceapa si se calesc...Citeste continuarea

Toast cu rosii coapte si oua de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se prajesc feliile de paine, pana devin aurii. Se taie catelul de usturoi transversal in 2 si se ung feliile de paine cu acesta, apoi se stropesc cu ulei de masline. Se taie rosia felii si se...Citeste continuarea

Tort cu crema de castane si crema...

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Se separa ouale. Se bat albusurile cu un praf de sare. Cand incepe sa faca spuma, se adauga zaharul pe rand, batand bine dupa fiecare. Se adauga si apa, se mai bate un pic apoi se toarna...Citeste continuarea

Tort cu nuca si morcovi

Postat de: privatelaura in Torturi

Se curata morcovii de coaja. Se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Se cantaresc, este nevoie de o cantitate de 300 gr morcov ras. Se asaza intr-un castron, apoi se toarna suc proaspat...Citeste continuarea

Tort Padurea Neagra

Postat de: DeliciidelaM in Dulciuri

1.Mai intai facem blatul , nu mai scriu reteta, o aveti aici: https://www.youtube.com/watch?v=TJ2tQBjBN7M  si este si in retetele mere de mai sus. Il taiem( in 2, daca il taiati in 3 o sa fie...Citeste continuarea

Tort pentru mama-soacra

Postat de: Ina in Dulciuri

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma tare, apoi adaugam pe rand zaharul, galbenusurile, faina, cacaoa si praful de copt, mixand...Citeste continuarea

Toba de pui

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Se spala carnea de pui si pipotele si inimile de pui ,se taie in bucati,se pun intr-un castron si se adauga peste ele sare,piper,si usturoi granulat.Se pune si plicul cu gelatina ,se amesteca si...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci de post

Postat de: carmen in Mancaruri de post

Se pune apa cu sare la fiert. In momentul in care clocoteste se adauga pastele . In cazul de fata se strang in mana nu pentru a le sfarama ci pentru a le despărți mai mult. Ciupercile se...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală cu...

Postat de: Criss in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Mai intai se pregateste sosul pentru insiropat piscoturile. Capsunele congelate (puteti folosi desigur si capsuni proaspete) se pun intr-o cratita impreuza cu...Citeste continuarea

Tigaie cu pui,ciuperci si cartofi

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Aripiile de pui se pun separat intr-o craticioara la fiert pentru 15 minute. Ciuperciile felii se pun intr-o tigaie cu ulei de masline,pana se calesc putin,se adauga si cartofii taiati felii...Citeste continuarea

Tarta cu branza si spanac

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Se lasa aluatul de foietaj la dezghetat. Spanacul se dezgheata,se stoarce foarte bine de zeama si se pune intr-un bol. Adaugam branza rasa, 1 ou, pesmetul, sare si un praf de piper si amestecam...Citeste continuarea

Tochitura de legume

Postat de: carmen in Mancaruri de post

Se taie sau se toaca ceapa dupa dorinta si se adauga in ulei de masline incins. Se lasa putin la inmuiat mestecand usor apoi se adauga ciupercile, dupa 2 - 3 minute se adauga si legumele direct...Citeste continuarea

Tort cu nuca

Postat de: sufletista in Dulciuri

Blat- mixam albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul,adaugam zaharul,zaharul vanila si mixam pana devine o spuma lucioasa ca la bezea,adaugam galbenusurile mixand dupa fiecare....Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi

Postat de: Deny22 in Dulciuri

untul rece se incorporeaza cu faina se adauga apoi galbenusul, apa si sarea si amestecam se lasa aluatul la frigider apoi il intindem in tava si lasam iar la frigider aprox 20 min...Citeste continuarea

Turnulet cu mere si violete

Postat de: ianculubita in Dulciuri

In primul rand se pregateste un ganache din ciocolata topita,se adauga frisca, se amesteca pana se omogenizeaza complet apoi se lasa la frigider 30min sa se raceasca,cu o folie alimentara pusa...Citeste continuarea

Tocana de vita in bere neagra

Postat de: katty in Vita

Intr-o oala cu pereti grosi punem carnea la calit in uleiul incins. Amestecam ocazional pana isi schimba culoarea. Adaugam ceapa tocata fin, morcovul dat pe razatoarea mare si ardeiul gras tocat...Citeste continuarea

Tortul meu Napoleon

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru foi: am ales modul cel mai simplu, la robotul de bucatarie. In bolul robotului am pus untul rece taiat cubulete si faina. Am mixat pana amestecul a devenit nisipos. Am amestecat celelalte...Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata

Postat de: miha in Torturi

Blat de biscuit: Cernem faina intr-un castron, adaugam un praf de sare, zaharul pudra, apoi untul rece taiat cubulete si galbenusul de ou. Framantam repede cu varful degetelor pana toate...Citeste continuarea

Tocanita de miel pregatita cu...

Postat de: diaconta in Oaie

Am spalat si sters carnea cu un servet de hârtie. Am amestecat toate ingredientele pentru marinada. Am pus carnea în marinada obtinuta, am întors-o ca sa se îmbibe...Citeste continuarea

Tort Gabriela

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat : Albusurile cu un praf de sare le mixam bina, adaugam zaharul si continuam sa mixam bine, apoi adaugam nuca macinata si faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie, amestecam cu miscari...Citeste continuarea

Tort Happy cake pops

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru negresa: agitam putin cutia cu lapte de cocos inatie de a o deschide. Turnam laptele intr-un castron, adaugam zaharul, uleiul de cocos si amestecam cu un tel. Amestecam faina cu praful de...Citeste continuarea

Tocana de miel cu cartofi si...

Postat de: merisor67 in Oaie

Preparam mai intai marinata. Amestecam otetul balsamic cu sosul de soia, adaugam condimentele si sarea si cu acest amestec masam bine carnea de pe oase, apoi punem oasele in caserola pentru...Citeste continuarea

Tort cu crema de lamaie si caramel

Postat de: diaconta in Torturi

Pentru blat am separat albusurile de galbenusurile oualor. Am amestecat faina cu grisul,cacaoa si praful de copt. Am mixat spuma albusurile. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul si am...Citeste continuarea

Toast cu spanac, oua si parmezan

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se prajeste felia de paine.  Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei si se incalzeste la foc mediu. Se toaca spanacul si se adauga in tigaie. Se bat ouale cu furculita ca pentru omleta...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza si jeleu...

Postat de: diaconta in Torturi

Pentru blat am mixat ouale cu un praf de sare si zaharul pâna ce si-au triplat volumul . Am adaugat faina în doua reprize, amestecând usor cu un tel. Am pus compozitia...Citeste continuarea

Tort cu crema de capsuni si ciocolata

Postat de: Adele in Torturi

Se incepe prin pregatirea blatului, ouale la temperatura camerei se separa in doua vase ,se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care se mixeaza galbenusurile cu zaharul, esenta si...Citeste continuarea

Tort mimoza

Postat de: jolygina in Dulciuri

Pregatim pandispanul batand albusurile spuma, adaugam zaharul treptat apoi galbenusurile, uleiul iar la sfarsit faina cu praful de copt . Il coacem la 180-200de grade timp de 30 -45 min. Il...Citeste continuarea

Tofu rece cu sos de soia

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se amesteca sosul de soia diluat cu 1 lingura apa cu wasabi si uleiul de susan.  Se taie tofu felii si se toarna sosul deasupra.  Se serveste imediat.  Citeste continuarea

Tarta fara coacere cu fructe

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Blatul: Biscuitii ii zdrobim bine, apoi peste ei adaugam untul topit si amestecam bine. Punem biscuitii intr-o tava rotunda detasabila si o punem la frigider timp de 20 de minute. Intre timp se...Citeste continuarea

Tocana de iepure

Postat de: simona72 in Iepure

Am transat iepurele in bucati, iar pentru tocana am folosit doar pulpele. Din muschiuleti am facut ceva sofisticat, iar din restul o ciorbita… Am pus toate bucatile de iepure intr-un...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa cu aripioare de...

Postat de: Monica1997 in Pui

Pasul1: Spalam aripioarele si le punem intr-o tigaie cu 4 linguri de ulei e floarea soarelui. Pasul2: Dupa ce acestea s-au rumenit,adaugam ceapa tocata marunt. Pasul3: Morcovii ii spalam si...Citeste continuarea

Tort Fluture

Postat de: AndrutzaP in Torturi

Blat Incalziti cuptorul la 150 grade si tapetati forma de tort cu hartie de copt.  Untul, la temperatura camerei, se bate impreuna cu zaharul pudra pana ajunge cremos. Apoi, unul cate...Citeste continuarea

Tocana de miel pregatita cu...

Postat de: gaby_d in Oaie

Portioneaza carnea in bucati mai mari sau mai mici, cum iti e pe plac :) Spal-o apoi usuc-o cu-n servet. Intr-un bol amesteca vinul cu boiaua, rozmarin (nu pune prea mult), sare si piper....Citeste continuarea

Taglierini bolognese cu ciuperci

Postat de: RuxyRux in Paste

Se toaca ceapa,ciupercile, morcovul si telina se dau pe razatoare ( daca doriti puteti face asta si cu ceapa). Se incinge uleiul in tigaia adanca, se pune ceapa, morcovul si telina, se soteaza...Citeste continuarea

Tocanita de fasole galbena

Postat de: licurici_lra in Mancaruri de post

Am pus o cratita cu apa pe foc si intre timp, am curatat si tocat legumele. Cartofii i-am taiat in sferturi, ceapa marunt, ardeiul cubulete, iar usturoiul l-am pisat. Am...Citeste continuarea

Tarta de post

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Se amesteca apa fierbinte si uleiul intr-un vas mai mare. Intr-o farfurie se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga faina peste apa cu ulei si se amesteca bine cu o lingura de...Citeste continuarea

Tort Ecler

Postat de: deyutzky in Torturi

Crema: Intr-un vas amestecam galbenusurile cu zaharul pana cand acesta din urma se topeste. Adaugam treptat amidonul si putin lapte si amestecam bine pana la incorporare. Adaugam restul de...Citeste continuarea

Tarta cu kiwi

Postat de: eumimi in Prajituri

Mai intai pregatim aluatul pentru tarta. Amestecam untul moale cu zaharul, adaugam apoi oul si faina si framantam un aluat moale, dar nelipicios. Intindem o foaie rotunda, o punem in tava de...Citeste continuarea

Tort cu doua creme ganache si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Torturi

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]