Tortellini cu carne de porc

de mihaelar63 in Tortellini, 15 Mai 2016 | 7592 vizualizari

 

Am avut achizitinate niste frumoase tortellini tricolore . Am poftit si am preparat. Imi place mult textura si forma acestor paste .
Scrie ca sunt umplute cu prosciuto dar pe aceasta nu ma mai bazez. Putina carnita in plus nu strica !!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne macra de porc mangalita
  • 250 gr tortellini tricolore cu prosciuto
  • 8 rosii chery
  • 4 linguri ulei masline aromatizat cu oregano
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 zucchini
  • 1 ardei kapia
  • 1 lingurita rasa ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • fulgi chilli
  • patrunjel verde
  • busuioc verde
  • sare
  • Parmezan/ cascaval - optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne de porc:

  1. Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare . Se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj
  2. Scurgeti tortellini de lichidul in care au fiert .
  3. Usturoiul se curata , se spala si se taie rondele .
  4. Patrunjelul se spala si s etoa ca marunt .
  5. Ardeiul se curata , se spala si se taie fasii .
  6. Dovlecelul se spala bine se taie pe lungime si apoi jumatati de rondele subtiri .
  7. Rosiile cherry se spala si se taie jumatati .
  8. Carne a de porcuri se taie cuburi si se prajeste in ulei incins.
  9. Condimentati cu ghimbir si oregano . Sarati .
  10. Cand devine rumena se aduga ardeiul , dovlecelul si usturoiul verde .
  11. Se trage impreuna la tigaie atat cat sa se inmoaie legumele .
  12. Adugati rosiile , patrunjelul tocat si pastele fierte .
  13. Amestecati usor ca sa nu se zdrobeasca rosiile .
  14. Servit preparatul decorat cu busuioc verde .
  15. Daca dioriti puteti aduga cascaval razuit sau parmezan .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi