Va poftesc la o portie de tarta cu ciocolata >:d<
Aluatul:
Umplutura:
Mixam untul cu zaharul si galbenusurile.
Adaugam apoi faina, praful de sare si praful de copt, apa minerala,framantam aluatul.
Dam aluatul la rece pentru 1 ora.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Ungem doua forme de tarta cu unt.
Preparam umplutura astfel:
-ciocolata se rupe bucatele si se topeste la foc mic in 200 ml lapte.
-amidonul il amestecam cu zaharul brun, apoi il diluam in restul de lapte (200 ml)
-amestecam ciocolata topita cu amidonul dizolvat
Aluatul scos de la frigider se imparte in doua, intindem doua foi cu care vom imbraca interiorul celor doua tavi.
Impungem cu furculita din loc in loc.
Dam tavile la cuptor pentru 10 minute.
Scoatem tavile din cuptor, turnam compozitia de ciocolata si presaram seminde de canepa decorticate.
Dam din nou tavile la cuptor pentru 30 minute.
Lasam la racit, portionam si servim.
Pofta buna!