De ce nu apar toate postarile?
24.10.2011 / 10:31
Citeazagaby_d a spus:
Sidy, calitatea fotografiei nu este relevanta la noi in site decat la sectiunea premium, doar acolo este o conditie principala, in rest nu are importanta prea mare. De mult timp zic ca fac o postare cu putinele secrete pe care le detin dar care m-au ajutat incat si fara un aparat de calitate sau accesorii am fost acceptata de siteuri gen Foodgawker sau dessertstalking.com/ dar ma gandeam ca rautaciosii vor zice "ete si marea fotografa" Dar o sa-mi fac timp saptamana viitoare si voi scrie,apoi fiecare sa vina cu ponturile personale astfel incat sa ajutam pe toata lumea.
Astept articolul tau. Chiar vroiam sa te rog sa ne dezvalui micile secrete.
21.11.2011 / 11:33
CiteazaSilvioara a spus:
Fara suparare, intreb si eu ca omul, e concurs de retete sau concurs foto? Ma gandesc ca poate cineva a preparat o reteta buna, dar nu are tocmai tehnica de ultima generatie si nici talent in arta foto... Am observat cu parere de rau ca si aici este un fel de club in care foarte greu se trec anumite bariere... Am vazut retete deosebite carora nu li s-a acordat prea multa atentie si am vazut si pulpe de pui cu cartofi la cuptor care au stat la loc de cinste. Am vazut si torturi (chiar si gentuta mea, de ce sa nu ma laud cu ea ca-i munca mea!) care au fost bine lucrate si elaborate, dar n-au fost suficient de frumoase ca sa stea intre primele 3 retete fruntase si torturi manjite cu frisca care au stat la loc de cinste doar pentru ca erau elaborate de bucatarasi super-senzationali... Cu regret ma retrag la blogul meu unde nu-mi cere nimeni sa fiu as in materie foto si nici nu risc sa public o reteta azi si peste cateva zile sa o publice alt bucatar senzational, cu cateva linguri de zahar mai putine si sa fie ridicata in slavi pentru asa o reteta deosebita si nemaivazuta. Cred ca n-ar cadea niciun munte daca am fi putin sincere si am mentiona ceva de genul "am facut si eu reteta x si asa mi-a iesit" sau "crema este a lui X" sau "m-am inspirat din reteta X si am facut unele modificari"... O zi buna va doresc si sper sa nu fi suparat foarte tare pe nimeni. Pur si simplu asta am observat eu, un umil bucataras fara pretentii de profesor.
am postat si eua seara o reteta de tort cu ciocolata si nu apare la rubrica cu retet noi...este a doua oara cand mi se intampla...se regaseste doar in pagina mea...e ce oare? nu stiu unde sa intreb, poate vede bucataras sau cineva si-mi poate raspunde...chiar imi pare rau ca nu s-a publicat...si nu vad motivul., ca nu e nici furata, nici trucata, pozele sunt super....deci?????
21.11.2011 / 11:34
Citeaza
am postat si eua seara o reteta de tort cu ciocolata si nu apare la rubrica cu retet noi...este a doua oara cand mi se intampla...se regaseste doar in pagina mea...e ce oare? nu stiu unde sa intreb, poate vede bucataras sau cineva si-mi poate raspunde...chiar imi pare rau ca nu s-a publicat...si nu vad motivul., ca nu e nici furata, nici trucata, pozele sunt super....deci?????
Recomandari pentru tine si casa ta
21.11.2011 / 11:50
Citeaza
retractez ce-am spus mai inainte...acum am gasit reteta publicata...probabil ca site-ul ma si erori cateodata...sau poate doar la mine....dar problema-i rezolvata acu. happy end! o zi buna !
30.01.2012 / 15:15
Citeaza
Am publicat o reteta care apare doar pe pagina mea nu si pe cea de aperitive de ce oare ce am gresit?
30.01.2012 / 21:39
Citeaza
Angy, nu ai gresit cu nimic, doar ca reteta o mai ai o data postata aici http://www.bucataras.ro/retete/crenvusti-in-foietaj-28674.html
30.01.2012 / 21:54
Citeazamiha a spus:
Angy, nu ai gresit cu nimic, doar ca reteta o mai ai o data postata aici http://www.bucataras.ro/retete/crenvusti-in-foietaj-28674.html
miha iti multumesc