Angelina_Elena

2

Bucataras
junior

Certeju de sus

Bucataras din 15.07.2011

RETETE474
PRIETENI308
Retete / Mancaruri cu carne

Tocanita de ceapa cu carne de curcan

In Curcan la 10 Mai 2013

Pieptul de curcan se spala, se taie cubulete si se condimenteaza cu sare si piper. Se rumeneste usor in ulei incins pe ambele parti. Ceapa o curatam, o spalam, o tocam marunt si o adaugam peste carne. Amestecam continuu pana cand ceapa se inmoaie. Adaugam foaia de dafin si rosiile...

Drob de pui

In Pui la 7 Mai 2013

Pipotele si inimile spalate si curatate, le punem la fiert in apa rece cu putina sare si le lasam sa fiarba pana se inmoaie bine (aproximativ 30 de minute). Din cand in cand luam cu o paleta spuma care se formeaza deasupra. Intre timp calim la foc mic facateii in cele 6 linguri de ulei,...

Pulpa de miel la cuptor

In Oaie la 6 Mai 2013

Spalam pulpa foarte bine in apa rece. Crestam pulpa de miel, apoi o ungem cu ulei si o condimentam cu sare, piper si cimbru. Un catel de usturoi ii taiem marunt, iar bucatelele obtinute le vom pune in crestaturile facute. Punem pulpa intr-un vas termorezistent, adaugam vinul alb, apa si...

Gratar de 1 Mai

In Pui la 2 Mai 2013

Am pregatit totul cu o seara inainte si am lasat sa stea la marinat pana a doua zi. Am crestat putin pulpele, le-am uns cu putin ulei de masline apoi le-am condimentat cu sare, piper si praf de usturoi. Pentru aripioarele de pui am facut o marinata din boia iute, sare, piper, sos de chili...

Aripioare picante cu garnitura de orez

In Pui la 16 Apr 2013

Taiem aripioarele in 2, le spalam si le curatam bine. Intr-un bol mai mare amestecam condimentele cu uleiul de masline si pasta de rosii. Punem aripioarele in amestecul de condimente dam la frigider pentru 2-3 ore sau peste noapte. Dupa ce au stat la marinat, asezam aripioarele intr-o...

Tochitura de curcan

In Curcan la 16 Apr 2013

Carnea de curcan se taie cubulete. Intr-o cratita punem uleiul la incins, apoi adaugam bucatile de carne, sare si putin piper. Cand carnea isi schimba culoarea, adaugam putina apa, punem capacul si lasam sa fiarba cca. 20 de minute la foc mic. Apoi dam capacul la o parte, si lasam sa se...

Pulpe si piept de pui cu legume

In Pui la 4 Apr 2013

Condimentam pulpele cu sare, piper, boia dulce si patrunjel uscat. Punem uleiul intr-un vas termorezistent, asezam pulpele si dam vasul la cuptor pana cand pulpele s-au rumenit usor pe o parte. Apoi le intoarcem si pe cealalta parte,  punem in vas si bucatile de piept de pui...

Pulpe si piept de pui cu legume la cuptor

In Pui la 7 Mar 2013

Spalam si curatam legumele. Taiem cepele feliute, morcovii ii taiem rondele, iar ardeiul il taiem fasii. Ungem un vas termorezistent cu ulei, apoi punem legumele. Condimentam cu sare, piper si putin patrunjel uscat. Condimentam pulpele(spalate si curatate in prealabil) si pieptul...

Clatite pane cu ciuperci si piept de pui

In Pui la 30 Ian 2013

Pregatim clatitele dupa reteta data sau dupa reteta noastra preferata. Le facem subtirele, nu groase. Ceapa si pieptul de pui, fiert in prealabil se toaca marunt. Ciupercutele se pun la scurs, apoi se toaca si ele marunt. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa....

Rulada de pui cu legume si cartofi Hasselback

In Pui la 30 Ian 2013

Curatam ceapa, o tocam marunt, apoi o punem la calit in putin ulei. Spalam ardeiul, il taiem fasiute, il adaugam peste ceapa calita, presaram putina sare si piper, si lasam sa se inmoaie bine, apoi dam la o parte si lasam umplutura pentru rulada sa se raceasca. Taiem pieptul de pui in...

Tocanita de ceapa cu ficatei

In Ficat la 9 Dec 2012

Ficateii de pui ii curatam si ii spalam foarte bine. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Cand acesta s-a incins, adaugam ceapa si o lasam la calit aproximativ 2 minute. Adaugam apoi o cana de apa, bulionul, pasta de ardei si frunza de...

Piure de cartofi cu carne de porc

In Porc la 18 Noi 2012

Prima data ne ocupam de piureul de cartofi. Curatam cartofii de coaja, ii spalam bine apoi ii taiem in bucati mai mici. Ii punem la fiert in apa cu sare apoi acoperim oala cu un capac. Lasam sa fiarba pana cand furculita intra usor in ei. Ne ocupam apoi de carnita. Punem uleiul la...

Paella de pui

In Mancaruri cu carne la 11 Aug 2012

Intr-un vas de lut punem 2-3 linguri de ulei, apoi asezam pulpitele condimentate cu sare si piper. Dam vasul la cuptorul preincalzit timp de 20-30 de minute pana cand acestea sunt facute si s-au rumenit putin. Dupa ce s-au facut adaugam peste ele orezul, putina apa (aprox.70-100 ml), sofranul,...

Piept de pui crocant

In Pui la 24 Iul 2012

Ouale se bat bine smantana, putina sare si putin piper. Pieptul de pui il taiem bucati/fasii. Presaram deasupra putina sare si lasam deoparte.                                          ...

Clatite umplute cu piept de pui

In Pui la 12 Iun 2012

Curatam ceapa, o tocam marunt apoi spalam ardeiul si il taiem cubulete. Intr-o tigaie punem ceapa la calit in putin ulei. Dupa ce s-a inmuiat putin adaugam ardeiul, putina sare si le lasam la calit pana se inmoaie bine. Dupa ce s-au calit, le scurgem de ulei si le dam deoparte. Tot in aceasi...

Vinete umplute cu piept de pui

In Pui la 19 Apr 2012

Legumele si pieptul de pui  se taie cubulete mici, in afara de usturoi si morcov care se dau pe ochiul mic al razatorii. Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins, adaugam legumele si condimentam cu putina sare. Lasam legumele sa se inmoaie putin, apoi adaugam pieptul de...

Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval

In Pui la 29 Feb 2012

Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in putin ulei.Se condimenteaza cu sare si piper.Cartofii se curata de coaja si se taie felii subtiri.Se bat ouale cu smantana si putina sare.Ungem un vas(de lut/yena)cu putin unt,punem 1-2 straturi de cartofi,pieptul de pui,jumatate din compozitia de...

Placinta cu piept de pui

In Mancaruri cu carne la 11 Dec 2011

ALUAT :Intr-un vas punem apa fiarta,praful de copt stins cu otet,praful de sare si uleiul.Amestecam bine,apoi adaugam faina pana obtinem un aluat fin care se desprinde usor de vas si nu se lipeste de mana.Punem aluatul rezultat in folie de plastic si dam la rece timp de 6 ore. UMPLUTURA...

Sarmale

In Mancaruri cu carne la 9 Oct 2011

Varza dulce se opareste si se pune sare de lamaie pentru a se acri.Morcovul se da pe razatoare,ardeiul si ceapa se taie marunt.Calim ceapa,apoi adaugam morcovul,ardeiul,vegeta si piper(dupa gust).Lasam sa se caleasca bine,apoi adaugam orezul si amestecam.Luam cratita de pe foc,adaugam carnea...

Varza umpluta cu piept de pui

In Pui la 24 Sep 2011

 Varza se spala,se curata apoi incepem sa o scobim pana cand raman doar cateva straturi de frunze(eu am inceput prin a taia cotorul,apoi am scobit cu cutitul si lingura).Pieptul de pui se da prin masina de tocat carne,apoi se amesteca cu un ou,sare,piper,patrunjel.Ceapa tocata marunt se...

Afisate 31 - 50 din 50 retete    

Postari recente

publicat la 11.03.2015

Baclava

publicat la 26.07.2014

Prajitura cu afine si lamaie

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.

 
 
 
Retete preferate
Cupcake cu mure

Voturi:36

Vinete in straturi

Voturi:27

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]