Sarmale

de Angelina_Elena in Mancaruri cu carne, 9 Oct 2011 | 4533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de varza
  • 900 g carne tocata(porc si vita)
  • 3 cescute de orez
  • un morcov mare
  • un ardei rosu
  • 2 cepe potrivite
  • bulion
  • vegeta
  • piper
  • cimbru
  • apa fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Varza dulce se opareste si se pune sare de lamaie pentru a se acri.Morcovul se da pe razatoare,ardeiul si ceapa se taie marunt.Calim ceapa,apoi adaugam morcovul,ardeiul,vegeta si piper(dupa gust).Lasam sa se caleasca bine,apoi adaugam orezul si amestecam.Luam cratita de pe foc,adaugam carnea tocata si amestecam.Cu aceasta compozitie umplem foile de varza.Intr-o oala mai mare se pune bulion(cat sa acopere fundul vasului),o crenguta de cimbru si bucati de varza,apoi asezam frumos sarmalele.Cand am terminat de asezat sarmalele le acoperim cu frunze de varza,si adaugam apa fierbinte cat sa le acopere.Punem la fiert timp de 2 ore.Se servesc calde cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]