Vinete umplute cu piept de pui

de Angelina_Elena in Pui, 19 Apr 2012 | 4753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete
  • 2 cepe
  • 4 fire de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 2 dovlecei mai mici
  • 600 g piept de pui
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cutie de rosii in bulion(400 g)
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 200 g cascaval
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu piept de pui:

Legumele si pieptul de pui  se taie cubulete mici, in afara de usturoi si morcov care se dau pe ochiul mic al razatorii. Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins, adaugam legumele si condimentam cu putina sare. Lasam legumele sa se inmoaie putin, apoi adaugam pieptul de pui,usturoiul. Apoi se adauga rosiile pasate, putin piper si patrunjelul verde tocat. Lasam sa fiarba pana scade sucul de pe legume.

Vinetele se taie pe jumatate si se scobesc cu o lingura. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se aseaza vinetele; se pune umplutura  si se apasa usor.

Dam apoi tava la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute.

Dupa ce s-au facut, scoatem tava din cuptor, presaram cascavalul, si dam din nou la cuptor pentru 5 minute.

Se servesc calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu vinete