Spalati oasele de porc, coasta afumata si le taiati bucati. Le puneti in oala minune, le acoperiti cu apa. Puneti capacul si le fierbeti 30 de minute, din momentul in care incepe sa...
Iata cum se prepara Reteta de cotlet cu legume si ardei copti la cuptor
Puneti pe o tabla la copt ardeii kapia si cei galbeni. Dupa ce i-ati copt pe toate partile, ii presarati cu sare, ii...
Briosele: Ciocolata, rupta bucatele, o topiti pe baie de aburi, apoi o dati deoparte si o lasati sa se racoreasca. Intr-un bol puneti ouale cu un praf de sare si incepeti sa le mixati. Cand incep...
Fasolea o spalam si o lasam în apa rece,de preferat peste noapte sau câteva ore.
Astfel se va fierbe mai repede.
Fasolea am fiert-o separat în apa cu sare si ceapa taiata...
Pieptul de rata il uscam bine cu prosoape de hartie. Il crestam usor pe partea cu pielea,fara sa taiem carnea.
Condimentam cu sare si piper.
Pornim cuptorul la 180 grade si pregatim un vas...
Ouăle se bat energic cu zahărul tos, praful de sare, apoi se adaugă treptat laptele, uleiul, cu mixer-ul din dotare, apoi se adaugă bicarbonatul stins cu puțin oțet și făina, adăugată...
Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza. Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute.
Legumele se...
Carnea de porc de spala, se portioneaza. Se condimenteaza cu sare, piper cimbru, usturoi taiat feliute. Se pune intr-o tava la cuptor impreuna cu 200 ml vin alb. Se acopera cu folie de...
Laptele impreuna cu zaharul si ciocolata rupta in bucati le punem la fiert impreuna si le amestecam continuu pana cand se topesc , atentie nu trebuie sa fiarba .
Le luam de pe foc si mai amestecam...
Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina), se spală, se taie rondele și se pun la fiert, la foc iute, cu 3 litri de apă. Când se ridică spuma deasupra, se culege...
Mai întâi se prepară sosul, după rețeta: https://www.bucataras.ro/retete/sos-picant-90886.html
(Ceapa și usturoiul tăiate fin se călesc în ulei, la foc mic și se...
Mai întâi se pregătește ciocolata, care se mărunțește.
Gălbenușurile se mixează cu zahărul tos, vanilia și laptele, după care compoziția se dă la bain-marie, la foc mic....
Baconul tăiat fâşii se prăjeşte în unt şi ulei până devine crocant. Se scoate pe o farfurioară şi în grăsimea rămasă se pun ceapa şi usturoiul tocat. Se lasă 1...
Din boia, usturoi, sare,piper, marar, patrunjel, maghiran, cimbru uscate se prepara un amestec ( din fiecare se pune cate ½ lingrita).
Puiul se spala, se usuca cu un servetel de hartie, se...
Clatite:
Mixam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana compozitia devineca o crema. Turnam untul topit si iaurtul si omogenizam. La...
Cum se prepara Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola
Pasul 1 Curățăm cartofii de coajă, îi spălăm bine și îi tăiem ca și pentr u pai, feliuțe supțiri sau...
Scoate carnea de pe os si taie-o cubulete, apoi pune-o la fiert, in apa rece. Pune si oasele, pentru gust, le scoti la final. Focul trebuie sa fie potrivit. Poti sa pui si bucatile de carne...
Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu sare.
Între timp se unge cu unt o tavă termorezistentă și se pregătesc celelalte ingredinte. Șunca și cașcavalul se taie feliuțe,...
Blat pandispan:
Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, dupa care se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea. Se adauga galbenusurile, uleiul si...
Copănelele se spală, se curăță și se fasonează, după care se pun la fiert, cu 4 litri de apă. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă,...
Preparare Reteta delicioasa si simplu de facut de Escalop Zingara
Carnea se taie in felii cam de 1.5 cm grosime si fiecare felie se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza, pipereaza si sa da...
Mai intai se incepe cu crema de zmeura pentru a avea timp sa se raceasca sau se poate prepara cu o zi inainte.
Zmeura proaspata se pune intr-o craticioara impreuna cu zaharul si sucul de lamaie....
Pentru astazi am ales
Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza
Spalati oasele de porc, coasta afumata si le taiati bucati. Le puneti in oala minune, le acoperiti cu apa. Puneti capacul si le fierbeti 30 de minute, din momentul in care incepe sa...
Reteta de cotlet cu legume si ardei copti la cuptor
Iata cum se prepara Reteta de cotlet cu legume si ardei copti la cuptor Puneti pe o tabla la copt ardeii kapia si cei galbeni. Dupa ce i-ati copt pe toate partile, ii presarati cu sare, ii...
Desert briose Ferrero
Briosele: Ciocolata, rupta bucatele, o topiti pe baie de aburi, apoi o dati deoparte si o lasati sa se racoreasca. Intr-un bol puneti ouale cu un praf de sare si incepeti sa le mixati. Cand incep...