Visine in sirop (pt prajituri)

de COSTEO in Sirop / Compot, 10 Apr 2013 | 8647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg visine
  • 5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine in sirop (pt prajituri):

Visinile se spala si li se scot samburii cu un ac pentru ca sa nu le strivim de tot.

Se pun intr-un vas mare si se presara zaharul peste ele si se amesteca bine in ele pana se dizolva zaharul.

Se lasa 24 de ore pana lasa zeama si se pun in borcane si se dau la loc racoros.

Visinile se folosesc la prajituri iar siropul se poate pune in tuica de casa sau se poate bea cu apa minerala.

Se pun la borcan pentru sezonul rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine in sirop (pt prajituri)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

COSTEO 1

12.04.2013, 18:38

Nu prea imi plac congelate pt ca nu mai au gust isi pierd din bunatate ,prin congelare se distrug toate fibrele.Asa sunt perfecte.

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 16:33

O sa le pregatesc anul acesta asa cum le faci tu

COSTEO 1

13.04.2013, 19:32

o sa iti placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Visine la borcan