Tocanita de pui

de mimmi in Pui, 17 Oct 2011 | 10266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare pui
  • apa
  • sare,piper,boia
  • frunze patrunjel
  • usturoi
  • lapte
  • 6 linguri faina
  • 1 ceapa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei,adaugam boia dupa gust si completam cu apa pana la jumatate.

Se spala bine pulpele de pui si se pun la fiert in apa,se adauga piper si sare dupa gust,cand pulpele sunt aproape fierte se pregateste ingrosala din faina si lapte.(trebuie sa fie ca o smantana curgatoare) Se adauga usturoiul pisat(dupa gust) si frunzele de patrunjel. Se da focul la minim si turnam incet ingrosala amestecand incontinuu pentru a nu se forma cocoloase. Se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute,timp in care trebuie sa nu uitam sa mestecam.

Se serveste cu mamaliguta si muratura.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]