Tocanita de pipote de pui

de Denissa in Pui, 19 Oct 2011 | 7107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote de pui
  • 2-3 cepe
  • 4-5- ardei grasi (de diferite culori)
  • bulion
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote de pui:

Se curata bine pipotele de pui.

Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se pune la calit in ulei.

Dupa ce ceapa este calita se adauga ardeiul taiat cubulete si se calesc impreuna, dupa care se adauga bulion.

Se adauga pipotele si se pune apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba bine dupa care se potrivesc de sare, se adauga piper si verdeata.

Merge de minune cu mamaliguta!

 

TIPS-URI

1

noua ne place cu mai mult sos asa ca nu las sa scada prea mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu praz