Tocana de cartofi noi cu afumatura

de Constelatialeu in Porc, 21 Iun 2020 | 8966 vizualizari

 

Comanda serioasa, asa ca mama Leu a executat...:D

 

INGREDIENTE

  • 650 g piept de porc afumat
  • 1,5 kg cartofi noi
  • ceapa rosie cca 300 g
  • 1 morcov cca 100 g
  • 300 g amestec de rosii cu ardei
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi noi cu afumatura:

Mai intai pregatim ingredientele sa le avem la indemana.

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari, ceapa o curatam, spalam si o taiem solzisori, curatam morcovul si il radem pe razatoarea mica.

Taiem pieptul de porc in bucatele mai mici.

Intr-o cratita spatioasa punem ulei la incins, adaugam pieptul de porc si il calim cca 10 min, apoi il scoatem si adaugam ceapa si morcovul. Adaugam o cescuta de apa si putina sare si lasam sa se caleasca pentru cca 15 min, pana se inmoaie, apoi punem cartofii in cratita, adaugam apa cat sa-i acoperim, punem si afumatura si bagam cratita la cuptor, la foc mic pana ce cartofii sunt patrunsi.

Cand cartofii sunt patrunsi, scoatem cratita din cuptor, adaugam amestecul de rosii si ardei, potrivim de sare si piper, dam din nou cratita la cuptor pentru inca 10 min, cat sa se imbine aromele, avand in vedere ca amestecul de rosii si ardei este deja fiert. Se scoate cratita din cuptor si se adauga mararul tocat marunt.

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi noi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tochitura de porc cu mamaliga