Tocana de cartofi noi cu afumatura

de Constelatialeu in Porc, 21 Iun 2020 | 9292 vizualizari

 

Comanda serioasa, asa ca mama Leu a executat...:D

 

INGREDIENTE

  • 650 g piept de porc afumat
  • 1,5 kg cartofi noi
  • ceapa rosie cca 300 g
  • 1 morcov cca 100 g
  • 300 g amestec de rosii cu ardei
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi noi cu afumatura:

Mai intai pregatim ingredientele sa le avem la indemana.

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari, ceapa o curatam, spalam si o taiem solzisori, curatam morcovul si il radem pe razatoarea mica.

Taiem pieptul de porc in bucatele mai mici.

Intr-o cratita spatioasa punem ulei la incins, adaugam pieptul de porc si il calim cca 10 min, apoi il scoatem si adaugam ceapa si morcovul. Adaugam o cescuta de apa si putina sare si lasam sa se caleasca pentru cca 15 min, pana se inmoaie, apoi punem cartofii in cratita, adaugam apa cat sa-i acoperim, punem si afumatura si bagam cratita la cuptor, la foc mic pana ce cartofii sunt patrunsi.

Cand cartofii sunt patrunsi, scoatem cratita din cuptor, adaugam amestecul de rosii si ardei, potrivim de sare si piper, dam din nou cratita la cuptor pentru inca 10 min, cat sa se imbine aromele, avand in vedere ca amestecul de rosii si ardei este deja fiert. Se scoate cratita din cuptor si se adauga mararul tocat marunt.

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi noi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne prajita in ceaun