Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

de CameliaR in Paste, 16 Feb 2016 | 17034 vizualizari

 

O reteta delicioasa si satioasa! 

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciuperci
  • 200 gr smantana
  • 1 jumatate de ceapa rosie
  • tagliatelle
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • 1 lingurita oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos alb și ciuperci:

Punem o oala cu apa la fiert si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Spalam ciupercile si apoi le taiem feliute. Curatam ceapa si o taiem pestisori. Strivim catelul de usturoiul cu lama cutitului si il tocam marunt.

Intr-o tigaie punem 1 lingura de ulei. Adaugam ceapa si usturoiul. Lasam un minut la foc mediu, iar apoi adaugam ciupercile. Adaugam putina sare si o lingurita de oregano. Lasam la foc mediu pana se inmoaie ceapa, usturoiul si ciupercile. Adaugam pastele si amestecam. Lasam un minut, iar apoi adaugam smantana. Lasam pastele la foc mic pana sosul se ingroasa.

Trebuie sa le servim calde. Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos alb și ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu sos de rosii cu legume si carnaciori