Tagliatelle cu pui si sos de rosii

de Oana in Paste, 29 Sep 2009 | 40388 vizualizari

 

O mancare rapida, gustoasa, satioasa. Vlad a mancat doua portii cu varf!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate piept de pui
  • 2 rosii
  • un ardei gras rosu
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • boia dulce
  • ceapa verde uscata
  • o foaie de dafin
  • 200 g tagliatelle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si sos de rosii:

Pipetul de pui se taie cubulete mici. Rosiile se decojesc si se mixeaza cu blenderul. Ardeiul, ceapa si usturoiul se curata si apoi se mixeaza si ele marunt, ca o pasta.

Intr-o tigaie adanca, eu am folosit wok-ul, se pune putin ulei de masline, apoi se adauga puiul spalat si se inabuseste pe toate partile, pana se evapora toata apa lasata. Se adauga apoi legumele mixate si condimentele dupa gust. Se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul si legumele sunt fierte.

Intre timp se fierb tagliatelele dupa indicatiile de pe pachet. Se pot folosi orice tip de paste.

Se adauga pastele fierbinti in sos si se mai lasa 5 minute pe foc sa se inbine aromele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella