Tabouleth cu pastrav

de Bunica in Pastrav, 22 Apr 2014 | 4307 vizualizari

 

Astazi am preparat o salata tabouleth pe care am servit-o nu cu cus cus ,ci cu pastrav.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pastrav
  • o legatura de patrunjel
  • o ceapa rosie mica
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleth cu pastrav:

Pastravul eviscerat , spalat, sarat se pune in tigaia dry cooker.

Se prajeste pe fiecare parte .

Rosiile,patrunjelul,ceapa se curata,spala si toaca marunt.Se pun intr-un bol ,se amesteca ,sareaza,pipereaza si se pune uleiul.

Pe farfurie aranjam salata cu pestele si stropim cu zeama de la o lamaie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleth cu pastrav" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Falafel cu salata tabouleh