Stufat de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Merisor in Multicooking, 17 Mai 2019 | 4075 vizualizari

 

Am mai preparat stufat de iepure în modul clasic, pe aragaz, dar acest Stufat de iepure la multicooker crock pot express, a ieșit cu totul deosebit. Mult mai gustos și mult mai fragedă carnea.
Este minunat acest multicooker crock pot express cu gătire sub presiune! Și îmi place că are inclus și programul slow cooking.

 

INGREDIENTE

  • carnea de la un iepure micuț
  • sare și piper
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • 3 legături de ceapă verde
  • 2 legături de usturoi verde
  • 200 gr pastă de roșii cu ardei
  • 1 linguriță dulceață de ardei iuți
  • pătrunjel verde și ierburi de grădină, uscate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Porționăm carnea de iepure în bucăți mai mici și o curățăm de grăsime și pelicula de deasupra. Presărăm sare și piper peste carne și o lăsăm puțin la odihnit, cât pregătim restul ingredientelor.

Curățăm ceapa și usturoiul și le tocăm rondele. Amestecăm pasta de roșii cu dulceața de ardei iuți. Dacă tot am preparat multă dulceață de ardei iuți în toamnă, o tot includ în multe preparate, pentru că ne place mult. Când avem toate ingredientele pregătite pe masa de lucru, putem să pornim multicookerul.

Conectăm Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la sursa de curent și setăm programul Brown/Sote pentru 15 minute. Adăugăm uleiul, îl lăsăm să se încingă, apoi adăugăm carnea de iepure și o rumenim bine pe toate părțile, amestecând-o cu spatula de silicon, din dotare. În ultimele 5 minute, adăugăm ceapa verde și usturoiul verde și le amestecăm bine printre bucățile de carne. Apoi adăugăm pasta de roșii amestecată cu dulceața de ardei și ierburile uscate.

După expirarea programului Brown/Sote, așezăm capacul multicookerului și ne asigurăm că butonul supapei este pe poziția închis. Setăm programul Meat/Stew pentru 40 de minute și lăsăm aparatul să-și facă datoria.

După expirarea timpului, comutăm butonul supapei pe poziția deschis și așteptăm să se elibereze tot aburul, înainte de a desface capacul multicookerului.

Adăugăm pătrunjelul verde, tocat și putem să ne răsfățăm cu acest delicios preparat cu pâine, sau cu mămăliguță.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita la Multicooker Express cu gatire sub presiune