Aveam in congelator de ceva vreme doua bucati de muschiuleti de porc si azi am zis sa folosesc Crock Pot pentru gatirea lor .
Zis si facut !
Am avut putina emotie ca nu stiam daca le va place mesenilor mei noul preparat, dar Crock Pot-ul si -a facut bine treaba si a iesit un preparat gustos .
Am pus intr –un castron zeama de lamaie, uleiul, condimentele, usturoiul si sarea .
Am amestecat bine si am pus si cele doua bucati de muschiuleti in acest lichid si am acoperit cu o folie castronul .
Am pus castronul in frigider de seara pana dimineata .
Am asezat muschiuletul in vasul crock – pot – ului, am pus 100 ml apa cat si lichidul din castron .
Am apus capacul vasului si am setat aparatul la functia higt .
Dupa doua ore am luat capacul si am intors muschiuletul pe partea cealalta si pe urma am acoperit iar vasul si a mai stat la fiert inca o ora .
A rezultat o friptura aromata .
Preparatul poate fi servit cu orez si salata de varza murata, sau poate fi servit cu cartofi copti sau ca un aperitiv .
1
In functie de preferinte puteti pune alte condimente sau cantitatile usor modificate - Poate fi servit acest preparat rece atat ca aperitiv alaturi de alte mezeluri cat si ca friptura( preparatul cald ) alaturi de diverse garnituri si salate .