Somon la gratar cu salata de avocado, ardei gras si porumb

de katty in Somon, 3 Ian 2022 | 7109 vizualizari

 

O reteta rapida, sanatoasa si foarte colorata pentru o cina in familie.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati somon
  • 1 avocado mai mare
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 gr boabe porumb din conserva
  • sare
  • piper negru macinat
  • ierburi de Provence
  • zeama de lamaie
  • busuioc verde
  • 2 lingurite ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la gratar cu salata de avocado, ardei gras si porumb:

Presaram piper,sare si ierburi de Provence pe bucatile de somn.Ungem cu o pensula pestele cu o lingurita de ulei de masline si il lasam 10 minute in asteptare, dupa care il punem pe gratarul incins. Il intoarcem pe ambele fete pana se rumeneste usor. Intre timp pregatim salata. Taiem avocado in doua jumatati, scoatem samburele  si cu ajutorul unui cutit ascutit il taiem in felii oblice, apoi inver, obtinand cubulete. Cu o lingura scoatem cubuletele intr-un castron si le stropim cu zeama de lamaie. Taiem ardeiul gras cubulete. Adaugam si boabele de porumb, sare, piper,busuioc verde taiat fin si uleiul de masline.Amestecam usor si lasam salata 10 minute la rece pana prajim pestele. Servim somonul cu salata.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la gratar cu salata de avocado, ardei gras si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu legume mexicane si ciuperci