sarmalute din piept de curcan

de Dana Cristea - pusikmea in Curcan, 7 Apr 2010 | 5161 vizualizari

 

am vr sa fac de data asta niste sarmalute mai usoare, asa ca am ales carnea de curcan

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de curcan,
  • 2 cepe, 2 kg orez
  •  o felie de paine,
  • o varza acra
  • 3 linguri suc de rosii,
  • marar,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA sarmalute din piept de curcan:

Pieptul de curcan se trece prin masina de tocat si se amesteca cu miezul de paine muiat si stors, ceapa calita in 2 linguri ulei. Se adauga orezul spalat, sare si piper. Se fac sarmalute. Pe fundul unui vas se pun citeva frunze de varza, apoi o legatura de marar, sarmalutele si se acopera cu varza tocata si totul cu apa. Se pune la fiert si cand sunt aproape gata se adauga sucul de rosii.

Se servesc cu mamaliguta si smantana.

TIPS-URI

1

se poate face si cu frunze de vita.

Daca ti-a placut reteta noastra "sarmalute din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]