Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci

de silvi0ara in Curcan, 12 Noi 2010 | 6065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g piept de curcan
  • 12 felii bacon
  • 500g ciuperci brune
  • 6 frunze de salvie
  •  1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 200 ml supa de vita
  • 300ml smantana pentru gatit
  • 50 ml frisca dulce
  • suc de lamiae
  • 30 g unt
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci:

Mai intai curatam bine ciupercile.Pieptul de curcan se portioneaza in 6 felii.Pentru fiecare bucata se se intaind 2 felii se sunca,deaspupra se aseaza cate 1-2 frunze de salvie,pieptul de curcan si condimentam cu sare si piper.Se infasoara bine pieptul in fasiile de bacon,fixandu-le cu scobitori.



Se caleste ceapa si usturoiul tocate in putin unt,se adauga smantana,frisca lichida si supa si se fierb pana scad cu cel putin 1/3.Se potriveste de gust cu sare,piper si un pic de zeama de lamiae.Ciupercile se taie in 2-3 bucati si se prajesc putin cat sa se elimine excesul de apa,apoi se adauga in sosul de smantana.Sosul se da putin la cuptor,apoi se adauga putin patrunjel verde tocat.Ruladele se prajesc,se taie apoi indoua sau felii si se aseaza deasupra sosului.



 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]