Rulouri din carne de curcan

de Ade200 in Curcan, 5 Mar 2011 | 6424 vizualizari

 

O mâncare delicioasă care se poate servi ca aperitiv sau fel principal, atât caldă, cât si rece.

 

INGREDIENTE

  • pulpă sau piept de curcan
  • ciuperci
  • o bucata de salam picant
  • 1 bucăţică de caşcaval tare
  • pătrunjel verde
  • 1 ceapă
  • 1 legătură de pătrunjel 
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de măsline
  • 500 ml de cidru 
  • 1 căpăţână de usturoi 
  • scobitori   
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de curcan:

Se dezoseaza carnea, se ia pielea. se taie felii în aşa fel încât sa devină mai mari după ce se bat cu ciocanul. Se sărează, se piperează, se presară oregano; eu am pus şi un condiment care avea şi ciuperci uscate.

Carnea care pică de pe margini, ceapa, puţina piele, salamul, ciupercile, caşcavalul, condimentele se amestecă după ce s-au tocat. Se adaugă şi patrunjel verde tocat.

Se repartizează umplutura pe bucăţile de carne bătută şi se închide cu scobitori ascuţite. se prăjeşte în tigaie pe toate păţile pâna se rumeneşte bine fiecare rulou. Se transferă în tava rulourile, se goleşte uleiul peste elle şi o sticlă de cidru sau vin alb sec. se pun şi căţeii de usturoi curăţaţi. ee acoperă cu folie şi se da la cuptorul preîncălzit cam o oră si jumătate. Se ia apoi folia şi se lasă să se rumenească.

Aveţi grijă cum scoateţi scobitorile să nu distrugeţi ruloul.

Se serveşte cu garnitura dorită, cu salata verde etc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi, curcan si ciuperci