Doar atat spun: delicios !!!
Binecuvantat fie raul Mures si pescarii lui :D
Salaul curatat si spalat il taiati in rondele .
Amestecati ketchup , ghimbir , usturoi , busuioc , ulei , zeama de lamaie , piper si sare .
Cu aceasta pasta ungeti feliile de salau si le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
Coaceti la cuptor , foc mediu pana pestele devine rumen [ aprox. 30 min ]
La sfarsit serviti salaul presarat cu patrunjel verde si cubulete de kapia , alaturi de garnitura si salata preferata .Noi am servit cu cartofi cu malai la cuptor si salata de sfecla rosie .
1
Atentie la curatarea salaului , purtati manusi si ajutati-va de o foarfeca pentru a taia aripioarele si coada . Are oase putine dar care ranesc usor .
2
Nu aruncati capul cand curatati peste , va fi baza unei gustoase ciorbe de peste .
3
Pentru aspect la servire ,, dati luciu '' cu o picatura de ulei de masline .