Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa in Porc, 21 Mai 2018 | 7163 vizualizari

 

Ruladă din cotlet de porc cu şuncă ţărănească şi cârnaţi cabanos, alături de cartofi copţi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc,
  • 200 g şuncă ţărănească,
  • 2 cârnaţi cabanos,
  • 100 g brânză de burduf,
  • Mirodenii: sare, cimbru, oregano, boia dulce, rozmarin după gust,
  • 500 g cartofi noi,
  • 1 morcov,
  • 2 pahare apă
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din cotlet de porc:

 

Se taie cotletul de porc şi se desface cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele. Se taie în două părţi. Se umple cu şunca ţărănească tăiată felii, cârnaţii cabanos tăiaţi în jumătăţi. Se pune din loc în loc brânză de burduf şi se rulează cu grijă. Se unge cu ulei şi cu mirodenii: sare, cimbru, oregano, boia dulce şi rozmarin.

Se aşază ruladele într-o tavă cu un strat subţire de ulei, se adaugă două pahare cu apă, se dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, cam 15 minute. Apoi se scoate tava pentru a adăuga pe lângă carne şi morcovul tăiat rondele şi cartofii noi spălaţi bine, nedecojiţi, doar tăiaţi în jumătăţi. Se dă tava înapoi la cuptor, aprox o oră sau până se rumeneşte bine.

 

Timp de pregătire: 15min

Timp de coacere: aprox 1h 15min

Porţii: 8

 

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2018/05/rulada-din-cotlet-de-porc.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci