Tocana de cartofi si carnati de casa

de mihaelar63 in Porc, 28 Feb 2022 | 7557 vizualizari

 

 Apoi daca am ingredientul secret, nu stau pe ganduri sa ma rasfat cu o tocana de cartofi de aceea buna. Ingredientul secret, carnatul de porc, de casa, este bine pus la pastrare !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 600 gr carnat afumat de porc- de casa
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa galbena
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingura pasta de ardei kapia cu telina - productie proprie
  • 1/2 lingurita pasta ardei iuti rosii -productie proprie
  • 1 foaie dafin
  • 1 pahar bulion rosii
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi si carnati de casa:

  1. Carnatii se feliaza si se pun la prajit in ulei.
  2. Ceapa trebuie maruntita .
  3. Cand ceapa incepe sa devina sticloasa se condimenteaza cu pasta de ardei iuti , si boia .
  4. Adaugati pasta de kapia si amestecati .
  5. Turnati cam 1 l apa . Puneti foaia de dafin .
  6. Cartofii curatati si taiati pe lungime se pun si ei la fiert .
  7. Se fierbe la foc domol. Sarati.
  8. La sfarsit se pune bulionul si se mai lasa un clocot.
  9. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  10. La servire presarati pentru prospetime patrunjel verde.
  11.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Serviti obligatoriu aceasta tocana alaturi de muraturile preferate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi si carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]