Rondele de merluciu

de tiby in Peste, 26 Mar 2014 | 5250 vizualizari

 

Pentru ca ieri a fost sarbatoarea de Buna Vestire in care a fost dezlegare la peste si conform traditiilor populare e bine sa se manance peste in aceasta zi, m-am "conformat" si am preparat si eu peste... recunosc ca imi era si dor de un preparat cu peste, a trecut ceva vreme de cand am mancat ultima oara... :)

 

INGREDIENTE

  • 1-2 buc trunchi de merluciu
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de merluciu:

Se lasa merluciu la decongelat apoi se curata si se spala bine si se tamponeaza cu un servet.

Se taie trunchiul de peste in rondele potrivite care apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 15-20 de minute la frigider.

Dupa acest interval, se pune putin ulei la incins intr-o tigaie, se scoate pestele si se da fiecare rondea prin faina apoi se prajeste pe fiecare parte pana se rumeneste frumos.

Se serveste cald.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

se poate servi alaturi de diverse garnituri... eu de aceasta data am ales legume trase la tigaie in putin unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de merluciu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]