Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca

de izulika in Ciorbe, 5 Sep 2010 | 69772 vizualizari

 

Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca
Servita fierbinte, garnisita cu o mana de verdeata proaspata, aceasta ciorba este perfecta pentru a va incalzi in serile reci de iarna sau pentru a va rasfata cu o masa sanatoasa si reconfortanta in orice moment al anului.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:

  • 2 aripi,1 piept de pui,1 spate
  • 4 morcovi de marime medie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • 2 rosii
  • 70 g pasta de tomate
  • 1 lingura si jumatate bors magic
  • 1 lingura delicat
  • piper
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:

Cum se prepara Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:

Carnea de pui se taie dupa preferinta si se spala cu apa rece iar apoi se pune la fiert,adunand din cand in cand spuma.Intre timp se curata si se spala legumele iar apoi morcovul,ardeii,rosiile si telina se toaca cubulete, iar ceapa se toaca marunt.Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga legumele tocate si se lasa in continuare la fiert.Dupa ce au fiert legumele si carnea se adauga pasta de tomate, usturoiul,delicatul,piperul, si borsul.Se mai lasa la fiert cateva minute si se da deoparte.

Intr-un catron mai mare se bate 1 ou si se adauga usor ciorba calda peste,apoi se toarna in oala amestecand de jos in sus la sfarsit se presara cu patrunjel verde.

O optiune rapida si delicioasa pentru mesele de pranz sau cina este Ciorba de legume cu mei. Un deliciu reconfortant pentru orice zi poate fi Ciorba de pui a la grec

Pentru felul doi incercati reteta de Coaste de porc glazurate

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de copanele si carne afumata