Redfish la cuptor

de xana in Peste, 11 Iun 2014 | 8332 vizualizari

 

Este prima data cand fac pestele asta la cuptor, pana acum luam doar micuti pentru prajit. Cu un gust subtil si o carne firma, noua ne-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 redfish de cca 1 kg
  • 1 lamaie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1/2 lingurita ghimbir praf
  • sare
  • piper
  • 5-6 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Redfish la cuptor:

Amestecam usturoiul pisat cu boiaua, ghimbirul, sare, piper si uleiul de masline. Cu un cutit taiem usor suprafata pestelui, pentru a putea patrunde mai bine condimentele(nu multe taieturi si doar superficiale).

Ungem pestele cu acest preparat, iar in cavitatea abdominala ii punem foaia de dafin si felii de lamaie, pastrand cateva pentru a le pune deasupra.

Dam la cuptor pentru cca 1 ora la 200 de grade, pana se rumeneste usor, iar la jumatatea timpului il intoarcem, pentru a se rumeni uniform pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Redfish la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]