Macrou la gratar cu salata de fasole rosie

de katty in Peste, 1 Sep 2017 | 5391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati macrou
  • 1 conserva fasole rosie
  • 300 gr spanac
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei de masline
  • otet balsamic
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar cu salata de fasole rosie:

Curatam pestele, ii spalam bine, il scurgem, il crestam oblic de 2-3 ori pe ambele parti si il presaram cu sare si piper.Il lasam la rece 1/2 de ora dupa care il frigem pe gratarul incins .
Pentru garnitura scurgem conserva de fasole si o amestecam cu spanacul spalat si sters bine,ceapa rosie tocata marunt, sare, piper, ilei e masline si otet balsamic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu salata de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]