Pulpe de pui cu cartofi si rozmarin la cuptor

de ionela2682 in Pui, 22 Apr 2013 | 8868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 3 cartofi mari
  • sare si piper
  • usturoi
  • rozmarin uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si rozmarin la cuptor:

Se spala bine pulpele de pui si se sterg cu un servet de hartie

-se ung cu un amestec de usturoi pisat ulei ,sare si piper , se pun in tava si se dau la cuptor

-se intorc  pe ambele parti sa se rumeneasac frumos

-Cartofii se curata se taie se trec si ei prin si ei printr-un amestec asemanator cu cel al pulpelor in care vom mai adauga si rozmarin putin tocat pentru a se elibera mai usor aroma

-dupa ce pulpitele s-au rumenit frumos pe ambele parti se scot si se adauga in tava cartofii cruzi dar si 1 pahar de apa

-dam totul la cuptor pana ce in momentul in care introducem o furculita in cartofi aceasta patrunde usor.

Servim preparatul cald..

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

22.04.2013, 22:36

Nimic mai bun decat o mancare asa mai simpla

Alexandru29 1

22.04.2013, 23:25

foarte bun

MotanLaOale 1

23.04.2013, 08:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si conopida in vas roman