Aripioare picante la gratar

de MonaMimi in Pui, 4 Iun 2012 | 4379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g aripi de pui
  • 200 g fulgi de porumb pisati
  • 50 g pesmet
  • boia de ardei iute
  • 1 lingurita de chilli
  • sare piper dupa gust
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante la gratar:

Amestecam bine fulgii de porumb cu pesmet, boia ,chilli, sare si  piper. Aripile le spalam bine apoi le taiem varfurile, le trecem prin ou, apoi prin amestecul de fulgi si le asezam pe gratarul de la aragaz. Le punem 20-25 minute la cuptor incins. Servim cu cartofi pai si sos de smantana amestecat cu 1 lingurita de praf de usturoi si verdeata dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare la gratar