Pulpe de iepure cu galuste

de trifadalia in Iepure, 31 Mai 2019 | 2143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de iepure 2 bucati
  • ulei 50 ml
  • piper1/2 lingurita
  • boia dulce 1 lingurita
  • cimbru 1 lingurita
  • pasta de ardei- 1 lingura
  • bulion de rosii 100 ml
  • usturoi 3 catei
  • patrunjel verde - 1/2 legatura
  • Pentru galuste
  • 2 oua batute
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • ulei
  • 50 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de iepure cu galuste:

Pulpele de iepure se separa cea superioara de cea inferioara si se maseaza cu ulei, piper, boia dulce si cimbru, apoi se pun in tigaie cu puțin ulei si apa cât sa le acopere. Se lasa la foc potrivit sub capac intorcandu-se din cand in cand de pe o parte pe alta. Cand au fost aproape gata, se pune pasta de ardei si bulion. Spre final, adăugati 3 căței de usturoi dați prin presa. După ce se stinge aragazul se adăuga si pătrunjel verde.
Pt găluște: 2 oua bătute amestecate cu faina si putina apa pana ajung de consistentă unei smantani grase. Când a fiert apa se pune sita deasupra si se trece aluatul prin ea. Când se ridica la suprafața, găluștele sunt gata. Le-am pus in strecurator, le-am limpezit cu apa rece si am picurat puțin ulei ca sa nu se lipească.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coniglio al forno -iepure la cuptor