Pulpe de curcan în crustă de muștar

de Panacris in Curcan, 30 Iul 2014 | 7983 vizualizari

 

Doar atât vă spun:Ssseeennnzzzaațțiiioonnaalleeee! :-* De data asta la cuptor;) :D Culmea încă nu l-am botezat :)) Laurențiu- Ionel, nu are asemenea capacitate:D :)) Plus că, cuptorul ”plânge” că l-am trecut pe ”repaus” :)))

 

INGREDIENTE

  • pulpe de curcan, două bucăți,
  • muștar dulce 4 linguri,
  • usturoi nou 4-5 bucăți,
  • ulei de măsline 3 linguri,
  • sare aromată a la Panacris 1 lingură,
  • boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • apă minerală o cană, adică cca. 250 ml,
  • roșii 3-4 bucăți,
  • ceapă 1 bucată,
  • ardei verde 1 bucată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan în crustă de muștar:

Într-un mojar se pune muștarul, uleiul de măsline, usturoiul curățat, sarea aromată și boiaua, se amestecă energic până ce se omogenizează toate ingredientele.  Pulpele se crestează, apoi se ”masează” cu sosul de mai sus. Se așează într-o tavă rezistentă la căldură, pe lângă pulpele de curcan , se așează roșiile, ceapa și ardeiul, și se dau  la copt, în cuptorul preîncins cca. 10 minute, apoi se adaugă apa, se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu, și se lasă la gătit cca. 40 de minute la foc mediu. Se servesc ca atare cu legumele coapte sau cu o garnitură preferată;) Spor și poftă bună! ;)

TIPS-URI

1

Sper că am menționat tot ce trebuie :D :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan în crustă de muștar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut