Pui cu ciuperci si paste

de Veronica22 in Pui, 5 Mar 2013 | 6992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 paste fierte
  • 4 bucati piept de pui
  • 1 cana ciuperci fierte taiate felii
  • 4 catei de usturoi tocat marunt
  • sare si piper
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 cesti smantana
  • 2 linguri de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci si paste:

 Paste se fierb si se scurg de apa.Eu am folosit taietei facuti in casa.

Ciupercile se fierb si ele in apa cu sare.Se scurg si se taie felii.

Pieptul de pui se taie felii,se condimenteaza cu sare si piper,se prajeste apoi in putin ulei sau chiar pe gril daca preferam. In uleiul in care prajim carnea turnam vinul alb,adaugam mustarul si usturoiul taiat foarte marunt.

Adaugam si smantana peste si fierbem 2 min la foc mic.Condimentam cu sare si piper. Pe farfurie asezam pastele,carnea,ciupercile si sosul peste ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci, smantana si vin alb