Pui cu ciuperci

de alilianaa in Pui, 1 Feb 2013 | 3588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • ciuperci intregi din doua borcane
  • 300 g suc de rosii
  • 200 g vin alb
  • 150 g apa
  • sare, piper boabe
  • condimente de pui Kotanyi
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • patrunjel verde
  • un morcov
  • trei cepe
  • 30 g ulei
  • 2 graunti de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci:

Se pune la incins intr-o tigaie 30 ml ulei. Cand s-a incins se pune pieptul de pui spalat, portional (julien mai mare) si condimentat cu condiment de pui Kotanyi. Se rumeneste pe ambele parti pana capata o culoare placuta. 

Se scoate pe o farfurie. In aceasi tigaie se pune la prajit ceapa taiata marunt, morcovul taiat sferturi cu sare,  piper boabe si. Cand s-a patruns la jumatate se adauga pieptul de pui, ciupercile. Peste acestea se adauga 200 g vin alb si 150 g apa. Se lasa la fiert. La final se pune sucul de rosii, usturoiul, foaia de dafin si verdeata. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]