Pizza cu bacon,ciuperci si salam

de Constelatialeu in Pizza, 14 Mai 2013 | 4356 vizualizari

 

Cel mai des aud asta ''Nu faci si tu o pizza,asa repede''....eu nu mananc,doar o pregatesc...

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 50 g drojdie proaspata
  • 500 g faina
  • 50 ml ulei
  • 50 ml lapte dulce
  • 1 pahar lapte acru ( cca 200 ml)
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 50 g bacon
  • 100 g salam
  • 200 g ciuperci
  • 3 cepe verzi
  • 2 oua
  • 300 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu bacon,ciuperci si salam:

Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gaura punem drojdia cu sare ,zahar si laptele caldut,amestecam un pic si lasam sa creasca 10 min.Dupa ce a crescut adaugam laptele acru si amestecam cu toata faina,pana formam o coca ,adaugam si uleiul si framantam bine.Lasam sa creasca cca 1 ora .

Pregatim umplutura,taiem salamul in fasioare,ceapa o tocam marunt,apoi ciupercile.Calim ceapa ,salamul si baconul cca 10 min.Apoi amestecam toate ingredientele ,adaugam sare si piper ( daca este nevoie) si apoi 2 oua si omogenizam.Cand coca a crescut,punem in tava de la aragaz o hartie de copt intindem coca,adaugam umplutura si deasupra punem cascavalul,eu l-am taiat bucatele mai subtiri si lungi.

Bagam tava la cuptor cca 30-35 min.

TIPS-URI

1

cand framant coca, cca 15 minute o bat cu facaletul, iese mai pufoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu bacon,ciuperci si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

CookieMonster 1

15.05.2013, 18:40

foarte buna, dar nu da la vecini ca sa ramana pentru noi

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 00:13

buna pizza

AdinaG 1

14.06.2016, 12:48

Yamy

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pizza rustica