Piure de spanac

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2012 | 3797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 2 catei de usturoi
  • 20 gr unt
  • 100 ml smantana 25 %
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de spanac:

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca 5 min, apoi se scurge de apa si se pune in blender. Adaugam usturoiul pisat, untul si  lasam ca blenderul sa-si faca treaba. Spre final adaugam  smantana  si condimentam cu sare si piper dupa gust.  Asta este tot, servim cu ochiuri condimentate  ( eu prefer mai facute ) sau alaturi de o fripturica, aici recomand mielul, merge de minune cu spanacul.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

13.05.2012, 12:39

Rocsi 1

13.05.2012, 14:55

cocolina 1

13.05.2012, 21:20

foarte bun imi place mult spanacul cu ochiuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de spanac, cu legume si bacon