Chec aperitiv

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 8205 vizualizari

 

Ador checurile aperitiv: foarte usor de facut, bune si de efect!

 

INGREDIENTE

  • 200 g sunca de Praga
  • 100 g masline negre
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g carnati de porc semiafumati
  • 2 oua
  • 50 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 20 g parmezan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Pregatiti 2 tavi de chec si tapetati-le cu hartie de copt. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 grade.

Sunca, maslinele, ardeiul, carnatii si ciupercile se taie cubulete si se amesteca intr-un vas. Separat, bateti oualele cu un praf de sare si adaugati faina, praful de copt si cascavalul ras.

Amestecati cele doua compozitii cu o spatula, pana se omogenizeaza frumos.

Puneti amestecul in cele 2 tavi de chec si radeti deasupra parmezanul.

Dati la cuptor pentru 15-20 minute, la 180 grade.

Se lasa sa se raceasca complet si se portioneaza. 

Sunt minunate pentru mese festive, mic dejun.

TIPS-URI

1

puteti folosi cam orice aveti prin frigider

2

Nu le lasati prea mult in cuptor, se vor usca

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (13)

Rocsi 1

05.04.2016, 10:42

Un chec bun si gustos!

Ancutsa 1

04.10.2016, 15:01

Arata tare bine!

ella84 1

07.03.2017, 12:11

un deliciu lincercat si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]