Cartofi umpluti cu branza

de Miha in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2010 | 8506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 50 g branza de vaci
  • 50 g telemea
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • sare si piper
  • cateva linguri de cascaval ras pt presarat deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu branza:

Cartofii se spala si se coc in coaja.

Intr-un castron se amesteca branzeturile, se potriveste gustul de sare si piper.

Se scot cartofii din cuptor, daca furculita intra usor in ei sunt gata. Se cresteaza pe lungime, apoi cu o lingurita se scobeste miezul, cu grija sa nu rupem coaja. Miezul se incorporeaza in crema de branza.

Punem cate un cubulet mic de unt in fiecare coaja, iar restul il incorporam in compozitia pt umplutura, cat miezul de la cartofi este cald.

Se umplu cartofii, se presara cu cascaval ras si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.

Se servesc calzi.

Sursa

TIPS-URI

1

daca branza de vaci este uscata se pot adauga 2-3 linguri cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]