Piure cremos cu smantana

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2010 | 20065 vizualizari

 

Foarte simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi albi
  • o lingura cu unt
  • 2 linguri cu smantana
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cremos cu smantana:

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se fierb. Se scurg apoi de apa, se adauga untul, smantana si sare dupa gust si se mixeaza bine. Gata!

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga smantana, daca vreti sa iasa mai moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cremos cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

babi5 1

02.09.2013, 20:11

Bya Ralu 1

02.09.2013, 20:56

bun nu am incercat cu smantana

Bon_Jovi 1

02.09.2013, 21:22

Eu in loc de smantana pun un cub de branza topita sau putina branza Philadelphia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat cu lapte si coniac