Piftele de cartofi

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2009 | 19744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 3 morcovi,
  • 1 capatina usturoi,
  • o legatura de patrunjel,
  • cimbru,
  • 4 oua,
  • pesmet,
  • delikat.
  • Ulei pentru prajit.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele de cartofi:

Cartofi si morcovi se curata si se dau pe razatoarea mica.Eu dau cartofi mai intai,pun apa peste razaluiala si apoi ii scurg.Zeama o pastrez pentru a scoate amidonul.acest amidon il folosesc la piftie,la creme..etc

Dam si morcovul pe razatoarea mica,usturoiul la fel.Spargem oualele,tocam patrunjelul si il adaugam,cimbru,pesmet,delikat.

le dam forma dorita si le prajim in ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Tuxedo 1

10.04.2013, 18:23

eu fierb intai cartofii in coaja, apoi fac chiftele, si nu pun atata usturoi 1 buneeee !!!

Patricia Iordache 1

10.04.2013, 18:24

Delicioase! La favorite cu ele

babi5 1

10.04.2013, 20:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]