Aperitiv rulouri foietaj

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2017 | 5754 vizualizari

 

Ce  nu face o bunică pentru nepotei! Astăzi le-am preparat rulouri pentru micul dejun. Mi-au spus că au fost delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete aluat patiserie proaspăt
  • 200 g mușchi de porc feliat
  • 200 g cașcaval
  • 200 g ciuperci Champignon
  • 1 cutie mică porumb
  • 6 linguri suc de roșii
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri foietaj:

Pregătește toate ingredientele: tăiate în cuburi mici.

Cașcavalul îl dai pe răzătoare.

Scurge zeama de la conserva de porumb.

Aluatul patiserie îl desfaci, ți-l lași pe hârtia lui.

Pune peste aluat 3 linguri suc de roșii și întinde-l în mod uniform pe toată suprafața.

Așezi aleatoriu mușchiul de porc, ciupercile, porumbul și cașcavalul.

Rulează aluatul cu ajutorul hârtiei pe care este pus.

Tai în bucăți de 2-3 cm.

Pui fiecare bucată de rulou în tava tapetată cu hârtie de copt.

Dai la cuptorul încins la 170 grade C, până se rumenesc frumos.

Se servesc alături de iaurt, sana sau .............de ce nu bere.

TIPS-URI

1

Așezi rulourile cu tăietura în jos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci prajite - Philips Multicooker