Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor

de -Licurici- in Pui, 6 Ian 2017 | 5958 vizualizari

 

Un fel de mancare rapid, gatit cu "resturi". Pieptul de pui a ramas de la puiul facut la cuptor cu o seara in urma, la fel si piureul, iar ardeiul si porumbul dulce se gasesc mereu la mine in frigider ;) Asa ca a iesit o cina pe cinste si nu am fost nevoita sa arunc mancarea ramasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 6 linguri piure de cartofi
  • o jumatate ardei
  • 150 g porumb dulce
  • 170 g cascaval ras
  • 150 ml vin alb demisec
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor:

  1. Pieptul de pui se taie cubulete, ardeiul bastonase, iar cascavalul se da pe razatoare.
  2. Bucatile de piept de pui se asaza intr-un vas termorezistent, se pune sare si piper, apoi se adauga porumbul scurs, ardeiul, vinul si jumatate din cantitatea de cascaval ras.
  3. Piureul se intinde deasupra, iar, la sfarsit, se presara restul de cascaval.
  4. Se da la cuptor 35-40min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]