Piept de pui cu ghimbir si sos chili

de T I M E A in Pui, 11 Mai 2012 | 5941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • - 500 gr piept de pui
  • - 2 cepe
  • - 5 catei de usturoi
  • - 1/2 ardei rosu
  • - 1/2 ardei verde
  • - zeama de la o jumatate de lamaie
  • - 1 lingurita rasa ghimbir macinat
  • - 4-5 lingurite sos chili
  • - oregano
  • - roinita
  • - sare si piper
  • - 50 gr ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ghimbir si sos chili:

Taiem pieptul de pui in fasii si prajim in ulei de masline pe ambele parti. Prajim in doua ture pentru ca nu incape pe fundul wok-ului toata carnea.

Scoatem apoi carnea intr-un bol.

Taiem legumele felii si prajim in acelasi ulei in care am prajit puiul.

Cand ceapa capata o culoare aurie adaugam si pieptul de pui.

Intr-o cana punem pe jumatate apa si amestecam in ea praful de ghimbir, sarea, piperul. sucul de lamaie si sosul chili.

Turnam in wok, adaugam si ierburile tocate si lasam sa fiarba aprox 15 minute.

Va asigur ca e o mancare deliciosa, aromata, usor de facut si sanatoasa.

Se poate servi spre exemplu cu piure de cartofi.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ghimbir si sos chili" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]