Copanele marinate la cuptor

de stefy_a in Pui, 13 Ian 2017 | 2873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele (sa fie de aceeasi marime per ansamblu)
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • oregano, salvie, coriandru, rozmarin, boia de ardei dulce (sau orice alte condimente va plac)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele marinate la cuptor:

Se spala copanelele (eventual se curata daca mai este nevoie), se condimenteaza cu toate cele enumerate mai sus, se adauga o canita cu apa cat sa le acopere, si 2-3 linguri ulei si se lasa la frigider peste noapte, ca sa se intrepatrunda aromele mai bine. A doua zi, se asaza frumos intr-o tava sau intr-un vas yenna, cu tot cu marinata in care au stat peste noapte si se dau la cuptor la 200 de grade C, timp de 60-65 de minute, pana scade toata zeama si ele sunt rumene (daca vreti, la jumatatea timpului, le puteti intoarce, desi nu este absolut necesar)

Se servesc simple sau cu o garnitura si o salata/muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele marinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]