Copanele marinate la cuptor

de stefy_a in Pui, 13 Ian 2017 | 2661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele (sa fie de aceeasi marime per ansamblu)
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • oregano, salvie, coriandru, rozmarin, boia de ardei dulce (sau orice alte condimente va plac)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele marinate la cuptor:

Se spala copanelele (eventual se curata daca mai este nevoie), se condimenteaza cu toate cele enumerate mai sus, se adauga o canita cu apa cat sa le acopere, si 2-3 linguri ulei si se lasa la frigider peste noapte, ca sa se intrepatrunda aromele mai bine. A doua zi, se asaza frumos intr-o tava sau intr-un vas yenna, cu tot cu marinata in care au stat peste noapte si se dau la cuptor la 200 de grade C, timp de 60-65 de minute, pana scade toata zeama si ele sunt rumene (daca vreti, la jumatatea timpului, le puteti intoarce, desi nu este absolut necesar)

Se servesc simple sau cu o garnitura si o salata/muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele marinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

ULTIMELE COMENTARII

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de pui