Piept de pui cu alune si patrunjel

de lia maria in Pui, 2 Aug 2010 | 5320 vizualizari

 

Chiar daca reteta initiala a lui Janet ,a suferit transformari,ii multumesc pentru inspiratie. Va rog sa va serviti si sa va convingeti singure de gustul si aroma acestui preparat...

 

INGREDIENTE

  •  ½ piept de pui
  • 50g alune prajite
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei de palmier
  • 4 catei de usturoi
  • 100ml vin alb
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu alune si patrunjel:

Luam, bucata de piept, dezosata si fara piele, ii facem un buzunar, cu un cutit ascutit, o saram ,o piperam si o lasam la o parte.

Punem alunele, patrunjelul si usturoiul in blender. Adaugam uleiul de masline si lamaia si tocam. Cu aceasta pasta, umplem pieptul de pui.

Intr-o tavita mai mica, punem uleiul de palmier, asezam bucata de piept peste care turnam vinul si o dam la cuptor pentru 20’. Scoatem tavita, intoarcem bucata de piept cu partea inferioara in sus si o mai lasam 10’ in cuptor pentru a-si prinde crusta pe ambele parti.

Se serveste atat cald cat si rece. Eu am servit pe platou cu garnitura de orez.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu alune si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de alune