Pui cu legume in vas roman

de AnyCostescu in Pui, 28 Mai 2013 | 5883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga legume congelate(500 g)
  • 1 jumatate de pui(sau 2-3 pulpe, aripi,piept, ce vreti)
  • sare.piper rosu,rozmarin,condiment special pt pui,usturoi,busuioc proaspat
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceasca apa
  • 10 ciuperci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume in vas roman:

Carnea de pui se spala si se pune intr-un bol. Se "maseaza" cu : ulei, sare, piper, rozmarin,condimentul special pt pui , usturoi(de ici pe colo) si busuioc.Se acopera cu folie de plastic si se pune in frigider pentru minim o ora.

Dupa acest timp ,se scoate puiul si se pune in vasul roman.Legumele se pun in jurul puiului, se condimenteaza cu sare ,se pune cescuta de apa si se da vasul la cuptor..

Daca mai este nevoie se adauga apa cate putin pe parcurs. 

Se tine in cuptor aproximativ 30 minute la foc potrivit.(cam atat a stat la mine ).

Cand legumele si carnea erau aproape gata eu am pus ciupercile taiate sferturi si am dat din nou la cuptor.

Se serveste imediat cu muraturi..Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor